Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Капаци за чаши

Пластмасовите капаци за чаши са съществен компонент от обслужването на храни и напитки. Използват се за покриване на чаши, предотвратяване на разливи и поддържане на напитките топли или студени. Независимо дали управлявате кафене, ресторант или бизнес за кетъринг, наличието на подходящите пластмасови капаци за чаши може да направи разликата в удовлетвореността и удобството на клиентите.

Когато става въпрос за избор на правилните капаци за пластмасови чаши за вашия бизнес, трябва да имате предвид няколко фактора. Първо, трябва да помислите за типа чаши, които използвате. Капаците се предлагат в различни размери, за да паснат на различни чаши, така че ще трябва да се уверите, че избраните от вас капаци са съвместими с вашите чаши. Трябва също така да имате предвид вида на напитката, която ще сервирате, тъй като горещите напитки изискват капаци, които могат да издържат на високи температури, без да се стопят или деформират.

Друго важно съображение е материалът на пластмасовите капаци за чаши. Полипропиленът е популярен избор, тъй като е здрав, издръжлив и топлоустойчив. PET (полиетилен терефталат) е друга опция, която е лека и може да се рециклира. Някои капаци също имат различни дизайни или текстури, като куполообразни капаци, които позволяват допълнително място за бита сметана или пяна.

Go to Top