Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Подноси за чаши

Еднократните подноси са практични и удобни решения за носене на няколко чаши по сигурен и организиран начин. Проектирани са да побират чаши с различни размери, което ги прави идеални за поръчки за вкъщи, събития и събирания.

Със своята здрава конструкция и ергономичен дизайн, подносите осигуряват стабилност и предотвратяват разливане по време на транспортиране. Те разполагат с отделения или слотове, които здраво държат всяка чаша, като гарантират, че остават на място дори когато са в движение. Това елиминира необходимостта да жонглирате с няколко чаши или да се тревожите за случайни разливи.

Еднократната употреба на тези подноси за чаши допринася за тяхното удобство. След употреба те могат лесно да бъдат изхвърлени, спестявайки време и усилия за почистване и съхранение. Това ги прави популярен избор за фирми и физически лица, които дават приоритет на ефективността и хигиената.

Независимо дали сервирате топли или студени напитки, поставките за чаши са идеални. Техният лек и преносим дизайн ги прави подходящи за различни поводи, от пикници и партита до кетъринг събития и поръчки за вкъщи.

Инвестирайте в подноси за чаши за еднократна употреба, за да подобрите удобството и професионализма на вашата услуга за напитки. Със своите възможности за сигурно задържане на чаши и лесно изхвърляне, тези тави осигуряват безпроблемно изживяване както за бизнеса, така и за клиентите.

Go to Top