Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Домакинска тел

Известната домакинска тел е основен почистващ инструмент, който осигурява ефективна почистваща сила за справяне с твърди мазнини, мръсотия и запечени остатъци в кухнята. Тези гъби са направени с комбинация от метални влакна и издръжливи материали, за да осигурят оптимално почистващо действие.

Металните влакна в домакинската тел осигурява отлично абразивно действие, което ви позволява без усилие да премахвате упорити петна и частици храна от тенджери, тигани, тави за печене и други съдове за готвене. Грапавата текстура на телта помага за разграждането на твърдите остатъци, което прави почистващите задачи по-ефективни.

Кухненските метални гъби са универсални и могат да се използват върху различни повърхности, включително неръждаема стомана, стъкло и керамика. Те са идеални за премахване на загоряла храна от скари, фурни и котлони, като възстановяват повърхностите до първоначалния им блясък.

Тези гъби също са много издръжливи и дълготрайни. Металните влакна са устойчиви на износване и разкъсване, което гарантира, че гъбата запазва своята ефективност във времето. Тази издръжливост прави кухненските метални гъби рентабилен вариант за тежки нужди от почистване.

В допълнение към свояте почистваща способност, телта е  проектирана с удобен захват, което позволява лесно боравене и контрол по време на употреба. Ергономичният дизайн осигурява здрав захват, намалявайки напрежението върху ръцете ви, докато търкате.

Кухненските метални гъби са хигиенични и лесни за почистване. След всяка употреба просто изплакнете гъбата обилно, за да отстраните всякакви остатъци и бактерии. Това ги прави хигиеничен избор за поддържане на чиста и санитарна среда в кухнята.

Go to Top