Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Хартиени и картонени опаковки

Хартиени и картонени опаковки са екологични и рентабилни опаковъчни решения за предприятия в хранително-вкусовата промишленост. Тези продукти са изработени от висококачествени хартия и картон, които са биоразградими и рециклируеми, което ги прави екологичен вариант.

Картонените кутии за храна са идеални за фирми, които предлагат услуги за вкъщи или доставка. Предлагат се в различни размери и форми, което ги прави идеални за опаковане на редица хранителни продукти. Кутиите са проектирани да поддържат храната свежа и топла по време на транспортиране.

Картонените чинии и чаши са чудесна алтернатива на пластмасовите изделия. Те са идеални за фирми, които предлагат хранене на открито, като камиони за храна или кафенета, и се предлагат в различни размери и дизайни. Те са издръжливи и могат да побират топла или студена храна и напитки, което ги прави идеални за редица хранителни продукти, включително салати, супи и напитки.

Хартиените пликове и чанти са устойчива и екологична алтернатива на найлоновите такива. Изработени от рециклирана хартия, те са биоразградими и могат лесно да бъдат рециклирани или компостирани. Хартиените торбички са здрави и надеждни, подходящи за различни цели като пазаруване, опаковане и опаковане на подаръци. Предлагат се в различни размери и дизайн, включително персонализирани опции за бизнеса. Изборът на хартиени торби намалява пластмасовите отпадъци и помага за опазването на околната среда. С нарастващата осведоменост за устойчивостта, хартиените торби са популярен избор за физически лица и фирми, които искат да вземат екологични решения.

Go to Top