Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Амбалажна хартия

Амбалажна хартия е устойчива алтернатива на традиционната пластмаса и други неустойчиви опаковъчни материали. Изработена  от рециклирана хартия, тя е биоразградима и екологична. Това я прави идеален избор за фирми и физически лица, които искат да намалят отпечатъка си върху околната среда.

Едно от предимствата на използването на опаковъчна хартия е, че тя е универсална и може да се използва за различни цели. Може да се използва за опаковане, подплата или пълнене на кутии, осигурявайки защита на чупливи предмети по време на транспортиране. Освен това може да се използва като хартия за опаковане на подаръци, добавяйки персонален щрих към подаръците, като същевременно е екологична.

Друго предимство на опаковъчната хартия е, че е достъпна и лесно достъпна. Предлага се в различни размери и дебелини, което улеснява намирането на правилния тип за вашите нужди. Освен това той може да се персонализира, което позволява на фирмите да отпечатват своите лога или дизайни на хартия, което го прави отличен промоционален инструмент.

Опаковъчната хартия също е лесна за изхвърляне. За разлика от пластмасовите опаковъчни материали, чието разлагане може да отнеме стотици години, опаковъчната хартия е биоразградима и се разгражда естествено с времето. Това го прави идеален избор за фирми, които искат да намалят въздействието си върху околната среда.

Освен това опаковъчната хартия е лека, което намалява транспортните разходи за бизнеса. Също така е лесен за съхранение, като заема минимално място в складовите помещения.

Go to Top