Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Картонени чинии

Екологичните картонени чинии са алтернатива на традиционните чинии за еднократна употреба, направени от пластмаса или стиропор. Тези чинии са направени от рециклирана хартия и са биоразградими, което означава, че могат лесно да се разградят. Тъй като все повече хора осъзнават въздействието на пластмасата, търсенето на устойчиви алтернативи като картонени чинии нараства.

Едно от предимствата на използването на картонени чинии е, че те са здрави и надеждни. Те могат да издържат значително тегло, без да се огъват или счупват. Това ги прави подходящи за различни хранителни продукти. Освен това те се предлагат в различни форми и размери, което ги прави подходящи за различни поводи и събития.

Друго предимство на картонените чинии е, че лесно се изхвърлят. За разлика от пластмасовите чинии, чието разлагане може да отнеме стотици години, картонените чинии се разграждат относително бързо, без да оставят след себе си вредни химикали или замърсители. Това ги прави идеални за събития на открито и пикници, където хората може да нямат достъп до подходящи съоръжения за изхвърляне на отпадъци.

Go to Top