Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Куриерски BUBBLE пликове

Хартиените bubble пликове са популярен и универсален вид транспортен и опаковъчен материал. Тези пликове са направени от комбинация от хартия и пластмаса, осигурявайки мек слой защита за артикулите по време на транспортиране. Слоят с балонна обвивка осигурява допълнителен слой подплата, намалявайки вероятността от повреда.

Едно от предимствата на хартиените пликове с мехурчета е, че са леки. Това помага за поддържане на ниски разходи за доставка. Освен това са екологични, тъй като са направени от рециклируеми материали. Те са идеални за фирми, които искат да намалят въглеродния си отпечатък и да демонстрират своя ангажимент към устойчивостта.

В допълнение към своите защитни качества, хартиените пликове с мехурчета са и удобен вариант за изпращане на по-малки артикули. Предлагат се в различни размери, което ги прави подходящи за изпращане по пощата на всичко – от малки бижута до по-големи електронни устройства.

Друго предимство на хартиените мехурчета е, че са лесни за използване. Залепващата лента за отлепване и запечатване прави бързо и лесно сигурното затваряне на плика, като гарантира, че съдържанието е безопасно по време на транспортиране. Това може да спести време и проблеми на фирми, които трябва да изпращат артикули често.

Go to Top