Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Кутии и ъгли за пици

Картонените кутии и ъгли за пици са важен аспект от индустрията за пица. Независимо дали сте пицария, ресторант или услуга за доставка на храна, имате нужда от надеждна и здрава опаковка. Един решаващ фактор, който трябва да имате предвид при избора на перфектната кутия за пица, е дизайнът на ъгъла.

Ъгловият дизайн на кутията за пица играе важна роля за поддържането на целостта на пицата вътре. Добре проектираният ъгъл трябва да може да издържи тежестта на пицата, без да се срутва или смачква. Един от най-популярните ъглови дизайни е прищипващият ъгъл. Той има малка вдлъбнатина, която помага да се запази формата на кутията и предпазва пицата от повреда по време на транспортиране.

Друг съществен аспект на кутиите за пица е техният размер. Пицариите и ресторантите трябва да вземат предвид размера на пиците, които предлагат, за да гарантират, че разполагат с правилния размер кутии за пица. Кутията трябва да пасва идеално на пицата, без излишно пространство, което би могло да доведе до плъзгане на пицата и повреда по време на транспортиране.

Go to Top