Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Пликове и чанти

Санитарните пликове и чанти са основни продукти за поддържане на чистотата и хигиената в тоалетните, особено за правилното изхвърляне на продукти за женска хигиена. Тези дискретни и удобни чанти предлагат санитарно решение за изхвърляне на дамски превръзки, тампони и други артикули за лична хигиена.

Санитарните торбички обикновено се изработват от издръжливи и устойчиви на течове материали, осигуряващи сигурно задържане на използваните продукти и предотвратяващи потенциално изтичане или миризма. Техният компактен размер и дискретен дизайн ги правят лесно достъпни в тоалетните, осигурявайки хигиенична и удобна опция за изхвърляне.

Тези чанти се използват широко в обществени тоалетни, включително офиси, училища, хотели и ресторанти, както и в лични домове. Осигурявайки определено място за изхвърляне на продуктите за дамска хигиена, те спомагат за поддържането на чистотата и предотвратяват запушването на тоалетни или кошчета за отпадъци.

Санитарните торбички предлагат дискретност и поверителност, позволявайки на хората да изхвърлят продуктите за лична хигиена дискретно и без никакво неудобство. Това насърчава по-удобно и уважително преживяване в тоалетната за всички потребители.

Освен основната си цел, санитарните чували предлагат и практичност в други ситуации. Те могат да се използват за изхвърляне на други лични вещи като пелени, бебешки кърпички или продукти за инконтиненция, което ги прави универсални и полезни в различни ситуации.

Когато избирате санитарни чували, е важно да имате предвид тяхното качество, издръжливост и въздействие върху околната среда. Потърсете чанти, които са биоразградими или направени от екологични материали, за да минимизирате въздействието им върху околната среда.

Включването на хигиенни чували в тоалетните показва ангажимент към хигиената и удобството на потребителите. Осигурете чиста и хигиенична среда в тоалетната, като предложите тези основни торби за изхвърляне.

Go to Top