Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Предпазни средства

Употребата на предпазни средства е от съществено значение за осигуряване на безопасност и минимизиране на рисковете. То включва пелерини, калцуни, дъждобрани, шапки и калъфи за дрехи. Тези предмети предоставят важна защита срещу потенциални опасности, позволявайки на хората да работят увереност.

Пелерините предназначени са да предпазят тялото от мръсотия, отломки, химикали и други вещества. Те предлагат покритие на цялото тяло, предпазвайки кожата и дрехите от петна, разливи и потенциално вредни материали. Подходящи са за широка гама от индустрии като фризьорство, строителство, производство и селско стопанство, където работниците са изложени на различни елементи.

Дъждобраните са жизненоважна част от защитното оборудване, особено във влажна или дъждовна среда. Те са водоустойчиви и осигуряват ефективна защита срещу дъжд, като гарантират, че потребителят остава сух и удобен. Дъждобраните се използват широко в професии на открито, спортни и развлекателни дейности, позволявайки на хората да продължат задачите си или да се насладят на занимания на открито независимо от времето.

Калъфите за дрехи са предназначени за съхранение и транспортиране на защитно облекло, гарантирайки, че то остава чисто, организирано и лесно достъпно. Тези калъфи са изработени от здрави материали и разполагат с отделения, които държат различните дрехи разделени и защитени.

Инвестирането във висококачествено защитно оборудване е от съществено значение за осигуряване на безопасна работна среда. Независимо дали става дума за пелерини, калцуни, дъждобрани, шапки или калъфи за дрехи, тези предмети служат като бариера срещу потенциални рискове, позволявайки на хората да изпълняват задачите си с увереност и защита. Дайте приоритет на безопасността, използвайки подходящо защитно оборудване.

Go to Top