Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Консумативи

Консумативи:

  • Хотелски консумативи

Хотелски консумативи – основни компоненти в хотелиерството, предлагащи удобство, ефективност и хигиена както за гостите, така и за хотелския персонал. Тези многофункционални продукти играят решаваща роля в осигуряването на комфортно и приятно изживяване за гостите на хотела.

Пластмасовите опаковки се използват широко в хотелската индустрия за индивидуални тоалетни принадлежности като шампоан, балсам, гел за тяло и лосион. Тези опаковки за еднократна употреба гарантират чистота и предотвратяват кръстосано замърсяване между гостите. Компактният размер и лесният за използване дизайн ги правят удобни за пътуване и ежедневна употреба по време на престой в хотел.

Консумативи като пластмасови чаши, прибори за хранене и бъркалки обикновено се предоставят в хотелските стаи и зоните за хранене. Тези артикули за еднократна употреба предлагат практичност и удобство, като елиминират необходимостта от пране и намаляват риска от замърсяване. Пластмасовите чаши и приборите за хранене осигуряват хигиенично решение за гостите да се наслаждават на своите напитки и ястия.

Пластмасовите опаковки и консумативи се използват и за удобства и аксесоари в стаите, включително шапки за душ, комплекти за шиене и боя за обувки. Тези артикули подобряват цялостното изживяване на гостите, като предоставят основни удобства и гарантират комфортен престой.

Найлоновите торбички и фолиата за боклук са от решаващо значение за управлението на отпадъците в хотелите. Тези издръжливи и устойчиви на разкъсване торбички правят събирането и изхвърлянето на отпадъци по-ефективно за домакинския персонал, насърчавайки чистотата и поддържайки приятна среда за гостите.

Освен това пластмасовите опаковки и консумативи в хотелиерството предлагат рентабилни решения. Те са достъпни и лесно заменяеми, което ги прави практични за използване в голям обем в хотели от всякакъв размер. Наличието на различни размери и количества позволява на хотелите да персонализират своите предложения според специфичните си нужди и изисквания на гостите.

  • Фризьорски консумативи

Широко разпространените фризьорски консумативи играят жизненоважна роля във фризьорската индустрия. Осигуряват удобство, хигиена и функционалност както за професионалисти, така и за клиенти. Тези основни продукти осигуряват безпроблемно и ефективно изживяване в салона. Предлагат широка гама от възможности за посрещане на специфичните нужди на фризьорите и техните клиенти.

Консумативи като еднократни шапки, ръкавици и престилки допринасят за поддържането на високо ниво на хигиена и санитария във фризьорските салони. Тези артикули за еднократна употреба предотвратяват кръстосано замърсяване и гарантират безопасността и комфорта на клиентите. Еднократните шапки и ръкавици осигуряват бариера срещу потенциални алергени или химикали, защитавайки както фризьора, така и клиента.

Освен това пластмасовите опаковки и консумативи са рентабилни решения за фризьорската индустрия. Те предлагат достъпна цена без компромис с качеството, което ги прави достъпни както за малки салони, така и за по-големи заведения. Наличието на различни размери и количества позволява на професионалистите по фризьорство да изберат най-подходящите опции за техните специфични нужди в салона.

Включването на пластмасови опаковки и консумативи във фризьорската индустрия гарантира ефективност, хигиена и удовлетвореност на клиентите. Тези продукти предоставят практични решения за грижа за косата, оформяне и боядисване, подобрявайки цялостното изживяване в салона.

Go to Top