Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Фризьорски консумативи

Широко разпространените фризьорски консумативи играят жизненоважна роля във фризьорската индустрия. Осигуряват удобство, хигиена и функционалност както за професионалисти, така и за клиенти. Тези основни продукти осигуряват безпроблемно и ефективно изживяване в салона. Предлагат широка гама от възможности за посрещане на специфичните нужди на фризьорите и техните клиенти.

Консумативи като еднократни шапки, ръкавици и престилки допринасят за поддържането на високо ниво на хигиена и санитария във фризьорските салони. Тези артикули за еднократна употреба предотвратяват кръстосано замърсяване и гарантират безопасността и комфорта на клиентите. Еднократните шапки и ръкавици осигуряват бариера срещу потенциални алергени или химикали, защитавайки както фризьора, така и клиента.

Освен това пластмасовите опаковки и консумативи са рентабилни решения за фризьорската индустрия. Те предлагат достъпна цена без компромис с качеството, което ги прави достъпни както за малки салони, така и за по-големи заведения. Наличието на различни размери и количества позволява на професионалистите по фризьорство да изберат най-подходящите опции за техните специфични нужди в салона.

Включването на пластмасови опаковки и консумативи във фризьорската индустрия гарантира ефективност, хигиена и удовлетвореност на клиентите. Тези продукти предоставят практични решения за грижа за косата, оформяне и боядисване, подобрявайки цялостното изживяване в салона.

Фризьорски консумативи

Go to Top