Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Полиетиленовите и хартиените покривки за еднократна употреба са практични и удобни. Те предлагат гъвкавост и лекота на използване. Това ги прави популярен избор за събития, партита и събирания.

Покривките за маса са издръжливи и водоустойчиви. Те предпазват вашите маси от разливи и петна. Тези покривки се предлагат в широка гама от цветове и модели, което ви позволява да координирате с вашата желана тема или декор. Те също така са лесни за почистване – просто съберете ъглите и ги изхвърлете. След това вашата маса е готова за следващата употреба.

Хартиените покривки предлагат подобни предимства, като са леки и могат да се рециклират. Те се предлагат в различни размери, които могат да се адаптират към различни размери на масите. Еднократната употреба на хартиените покривки елиминира необходимостта от почистване след събитие. Хартиените покривки се отличават с атрактивни дизайни и шарки, които добавят декоративен щрих към вашата трапезария.

Полиетиленовите и хартиените покривки предлагат удобство за събития на открито, пикници или барбекюта. Те също така са популярен избор за кетъринг услуги, като позволяват бърза настройка и разглобяване, докато поддържат чиста и представителна повърхност на масата.

Полиетиленовите и хартиените покривки за еднократна употреба предлагат безпроблемна и рентабилна опция за вашите нужди от покриване на маса. Независимо дали сте домакин на случайно събиране или официално събитие, тези опции за еднократна употреба предоставят практично решение, което спестява време и усилия. Възползвайте се от удобството и гъвкавостта на покривките за еднократна употреба, за да подобрите изживяването си при хранене и да направите следващото си събитие успешно.

Go to Top