Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Стериопорени опаковки

Добре познатите ни стиропорени опаковки са популярен избор за фирми в хранително-вкусовата промишленост. Тези продукти са изработени от полистиролова пяна. Това е лек и издръжлив материал, способен да запази храната свежа и защитена по време на транспортиране и съхранение.

Опаковките от стиропор обикновено се използват за сервиране на храна на събития, като пикници, партита и барбекюта на открито. Предлагат се в различни форми и размери, което ги прави идеални за сервиране на различни видове храна, от сандвичи и бургери до салати и десерти. Материалът от пяна също така помага за изолирането на храната, като я поддържа на правилната температура и я предпазва от намокряне.

Стериопорените опаковки са удобна опция за фирми, които трябва да опаковат храна за вкъщи или доставка. Кутиите се предлагат със сигурен капак, който запазва храната свежа и предотвратява разливане и течове по време на транспортиране. Освен това са лесни за подреждане, което ги прави идеални за фирми с ограничено пространство за съхранение.

Go to Top