Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Поливните маркучи са незаменими инструменти за широк спектър от приложения в различни индустрии и ежедневни задачи. Тези гъвкави тръби са проектирани да транспортират течности, газове или други материали от едно място на друго с лекота и ефективност.

Предлагани в различни материали като гума, PVC или подсилени влакна, маркучите предлагат издръжливост и устойчивост, за да издържат на предизвикателни среди и условия на високо налягане. Предлагат се в различни размери и дължини, отговарящи на специфични нужди и приложения.

Едно от най-честите приложения на маркучите е в градинарството и озеленяването. Градинските маркучи позволяват удобно поливане на растения, тревни площи и градини. Те са проектирани да бъдат леки, лесни за маневриране и устойчиви на прегъване или заплитане.

В индустриални условия маркучите играят жизненоважна роля при транспортирането на течности или химикали между машини, резервоари или обработващи единици. Те са проектирани да работят с широка гама от вещества, включително вода, масло, горива, разтворители и др. Промишлените маркучи често са подсилени за допълнителна здравина и издръжливост, за да осигурят безопасни и ефективни операции.

Go to Top