Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Пластмасовите шпули са основни продукти, използвани за навиване и съхранение на различни видове фолиа. Изработени от висококачествени пластмасови материали, те предлагат здравина и стабилност, като същевременно поддържат лек дизайн. Те са специално проектирани да поемат различни ширини и дължини на фолиата, като гарантират сигурно прилягане и предотвратяват разплитане или заплитане.

Пластмасовите шпули играят решаваща роля за поддържане на целостта на фолиото. Чрез сигурното навиване на фолиото върху шпулата, то предотвратява повреда, гънки или разкъсвания, като гарантира, че фолиото остава в оптимално състояние за по-късна употреба. Това е особено важно за хранителните фолиа, тъй като помага да се запази свежестта и качеството на опакованите продукти.

Пластмасовите шпули също допринасят за организационната ефективност. Чрез спретнато навиване на фолиа върху тях, става по-лесно да съхранявате и намирате желаното фолио, когато е необходимо. Това е особено полезно в търговски условия, където се използва голямо количество фолиа и ефективното управление на запасите е от решаващо значение.

Освен това пластмасовите шпули са за многократна употреба, което ги прави екологичен избор. Те могат да се използват многократно преди рециклиране, намалявайки отпадъците и насърчавайки устойчивостта.

Go to Top