СКОРПИОПЛАСТ ЕООД се развива успешно повече от 25 години, за да се превърне днес в една от водещите фирми за производството и търговия на гъвкави опаковки. Продукцията на фирмата е ориентирана предимно за хранително вкусовата, текстилната, леката, козметичната промишленост и други.
Основните продукти, които се произвеждат са: BOPP (полипропиленови, целофанови) пликове, с и без печат, с капак и лепенка, CPP (каст полипропиленови) пликове, полиетиленови пликове, чанти и чували, консумативи за фризьорската и козметичната промишлености.

Продуктовата гама на фирмата е много разнообразна, предимно ориентирана към нуждите от опаковки на хранително вкусовата и текстилната промишленост. До момента фирмата е съумяла да установи трайни позиции на пазара и да обслужва своите клиенти, предлагайки им високо качество на оптимална цена.Качеството на нашите продукти се дължи на висок професионализъм, собствена производствена база оборудвана с най-съвременна технология, работа с материали отговарящи на Европейските стандарти с всички нужни сертификати за качество и за контакт с храни.
Благодарение на затвореният цикъл на производство, постигаме добра производителност с високо качество и кратки срокове на изпълнение.
Успеха се дължи на натрупаният с годините опит, дългогодишен висококвалифициран екип, който работи в синхрон, произвеждайки висококачествени опаковки.
Знанието и стремежът към постоянно усъвършенстване са истинските двигатели на фирмата. Крайните резултати са удовлетворени потребности и желания на нашите клиенти.

Във връзка с изискванията на чл.95, ал.1 от ЗООС, уведомяваме за ИП на „Скорпиопласт” ЕООД за: ”Цех за производство на пластмасови изделия от вторичен гранулат” в ПИ 00702,535,46 по кадастрална карта на гр.Асеновград с управител Сребро Евстатиев, адрес: Гр.Асеновград, ул.”Родопска” 36.
За ИП е изготвена информация по приложение № 2 към чл.6 от Наредбата за ОВОС.