Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Картонени купи

Картонените кутии за храна са чудесен начин за транспортиране и съхранение на хранителни продукти. Изработени са от издръжлив материал, който осигурява защита на хранителните продукти. Тези кутии също са екологични, тъй като са направени от рециклирани материали и могат да бъдат преработени след употреба.

Когато става въпрос за опаковане на хранителни продукти, картонените кутии са популярен избор поради тяхната гъвкавост. Те могат да се използват за пакетиране на широка гама от хранителни продукти. Кутиите се предлагат в различни размери и форми, което ги прави идеални за опаковане на широк набор от продукти.

Използването на картонени кутии за опаковане на храни също може да помогне за подобряване на срока на годност на продуктите. Кутиите осигуряват допълнителен слой защита срещу външни фактори, които могат да повлияят на качеството на хранителните продукти, като влага, светлина и температура. Това може да помогне за запазване на свежестта и вкуса на хранителните продукти, като гарантира, че те все още са с високо качество, когато стигнат до крайния потребител.

Go to Top