Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Пластмасовите прибори за хранене са удобна и достъпна опция за хранене в движение, на пикник или за големи събирания. Въпреки че има опасения относно въздействието върху околната среда на пластмасовите предмети за еднократна употреба, те остават популярен избор заради удобството, което предлагат  и ниската си цена.

Приборите за хранене са направени от различни материали като най-известният сред тях е полистирен. Той е лек и твърд, което го прави идеален за прибори за еднократна употреба.

Едно от основните предимства на приборите за хранене направени от пластмаса е тяхната достъпна цена. Те са по-евтини от металните или дървените и са лесно достъпни в насипно състояние в повечето хранителни магазини. Също така са удобни, защото елиминират необходимостта от миене и могат лесно да се изхвърлят след употреба. Това ги прави популярен избор за събития на открито, къмпинги и училищни обеди.

Дървените прибори за хранене са фантастична алтернатива на пластмасовите прибори за хранене. Те са екологични и могат да се използват за широк спектър от случаи. Изработени от устойчиви материали, дървените прибори за хранене са биоразградими и компостируеми, което ги прави идеален вариант за тези, които искат да намалят въглеродния си отпечатък.

Go to Top