Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Найлонов ръкав - маркуч за поливане

Найлоновия ръкав за поливане е критичен компонент в съвременното земеделие и озеленяване. Тези гъвкави тръби се използват за транспортиране на вода от водоизточник до култури, градини, тревни площи и други такива, които изискват напояване. На пазара има няколко вида тръбни маркучи за напояване, всеки с уникални характеристики и предимства.

Най-често срещаният тип найлонов ръкав за поливане е изработен от LDPE материал, който е издръжлив, гъвкав и устойчив на UV радиация, химикали и атмосферни влияния. Маркучите за напояване от LDPE се предлагат в различни размери и дължини, което ги прави подходящи за различни приложения, включително мащабни селскостопански операции, малки градини и проекти за озеленяване.

Едно от основните предимства на поливните ръкави е лесният им монтаж. Тези маркучи могат лесно да бъдат разположени на полето. Точките на свързване между маркучите и фитингите могат да бъдат направени бързо и лесно. Това означава, че фермерите и озеленителите могат да инсталират и настройват напоителната система бързо. Няма необходимост от специализирани инструменти или умения.

В допълнение, поливните ръкави също са универсални, което ги прави подходящи за широк спектър от приложения, от малки градински лехи до големи култури. Те могат да се използват както за надземно, така и за подземно напояване. Тяхната гъвкавост улеснява преместването на маркучите при необходимост. Това означава, че напоителната система може да се регулира, за да осигури точното количество вода за културите. Това намалявайки отпадъците и подобрявайки цялостната ефективност на системата.

Go to Top