Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Попивателни кърпи

Абсорбиращите попивателни кърпи са от съществено значение за всяка кухня, като предлагат отлична абсорбция и разнообразни почистващи възможности. Тези кърпи са изработени от силно абсорбиращи материали, които им позволяват бързо да попиват течности и разливи.

Със своята пореста структура тези кухненски кърпи улавят и задържат ефективно влагата, оставяйки повърхностите сухи и чисти. Те са идеални за избърсване на плотове, сушене на съдове и абсорбиране на излишната мазнина или течности от сготвена храна.

Абсорбиращият характер на тези кърпи ги прави идеални за различни кухненски задачи. Независимо дали трябва да почистите разлято, да подсушите прясно измити продукти или да почистите след приготвяне на храна, тези кърпи предлагат надеждна работа.

Кухненските кърпи с порест дизайн имат и предимството, че съхнат бързо. Отворената им тъкан позволява по-бърза циркулация на въздуха, намалявайки времето, необходимо за изсъхване между употребите. Това помага да се предотвратят неприятните миризми и да се запази тяхната свежест.

Тези кърпи са издръжливи и дълготрайни, проектирани да издържат на многократна употреба и редовно пране. Тяхната висококачествена конструкция гарантира, че могат да се справят с изискванията на натоварената кухня, като ви осигуряват надежден инструмент за почистване.

Изберете абсорбиращи порести кухненски кърпи за тяхната превъзходна абсорбция, бързосъхнещи свойства и издръжливост. Направете задачите си за почистване на кухнята по-ефективни и се насладете на удобството и гъвкавостта на тези основни кухненски аксесоари.

Go to Top