Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Ръкавиците за еднократна употреба са основни предпазни средства, използвани в различни индустрии и приложения. Тези ръкавици за еднократна употреба предлагат хигиенична защита на ръцете, като осигуряват бариера между кожата и потенциално вредни вещества.

Ръкавиците за еднократна употреба обикновено се правят от материали като латекс, нитрил или винил, всеки със своите уникални предимства. Те осигуряват удобно прилягане, сръчност и тактилна чувствителност, което позволява на потребителите да изпълняват задачи с лекота и прецизност.

Тези ръкавици се предлагат в различни размери, за да осигурят подходящо прилягане за различни размери ръце, като повишават комфорта на потребителя и намаляват умората при продължително носене. Техният двуличен дизайн позволява бързо и удобно обуване, спестявайки ценно време.

Ръкавиците за еднократна употреба осигуряват допълнителен слой защита във високорискови среди. Те предлагат надеждна бариера срещу химикали, телесни течности и други потенциално опасни вещества. Техният характер за еднократна употреба елиминира необходимостта от почистване и обеззаразяване, намалявайки риска от замърсяване и насърчавайки по-ефективен работен процес.

Освен това ръкавиците за еднократна употреба са рентабилни, тъй като елиминират необходимостта от инвестиции в скъпи ръкавици за многократна употреба и свързаните с тях разходи за поддръжка и почистване. Те също са удобни за използване в движение, като комплекти за първа помощ, пътуване или всяка ситуация, при която хигиената на ръцете е от съществено значение.

Go to Top