Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Ластици

Гумираните ластици са основен елемент в нашето ежедневие и играят жизненоважна роля в различни индустрии, включително пакетиране, селско стопанство, строителство и др. Изработени са от естествен или синтетичен каучук и са екологична алтернатива на другите свързващи материали.

Едно от основните предимства от използването на ластици е тяхната гъвкавост. Те могат да се разтягат, за да поемат различни форми и размери, което ги прави отличен избор за редица приложения. Предлагат се и в различни размери, цветове и дебелини, което Ви позволява да намерите идеалното решение за вашите нужди.

Друго предимство на ластиците е тяхната издръжливост. Те могат да издържат на износване и не са склонни да се скъсат лесно. Това ги прави идеални за използване в различни среди, включително на открито, където могат да бъдат изложени на различни метеорологични условия.

В опаковъчната промишленост ластиците се използват за закрепване на пакети и за поддържане на артикулите заедно по време на транспортиране. Те се използват и в селското стопанство за осигуряване на култури, като зеленчуци и плодове, по време на процеса на прибиране на реколтата.

Ластиците също са екологични, тъй като са направени от естествен или синтетичен каучук, който е възобновяем ресурс. Освен това са биоразградими, което означава, че няма да навредят на околната среда, ако се изхвърлят правилно.

Go to Top