Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Бутилки

Пластмасовите бутилки се използват широко в хранително-вкусовата промишленост за опаковане на различни продукти, като течности, твърди вещества и полутвърди вещества. Те също така често се използват за артикули за лична хигиена, като шампоани и лосиони, и за съхранение на домакински артикули като детергенти и почистващи препарати.

Едно от основните им предимства е тяхната универсалност. Предлагат се в различни размери и форми, което ги прави идеални за опаковане на различни продукти.

Друго предимство на пластмасовите бутилки е тяхната издръжливост. Изработени са от здрав материал, който може да издържи на износване. Това ги прави популярен избор за опаковане на продукти, които трябва да се транспортират на дълги разстояния.

В допълнение към своята гъвкавост и издръжливост, те са и екологични. Изработени са от материали, които могат да се рециклират, което означава, че могат да бъдат използвани повторно и преназначени. Това помага да се намали количеството отпадъци, генерирани от опаковъчната индустрия, и минимизира въздействието върху околната среда.

Go to Top