Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Фолиа

В тази категория ще намерите:

  • Палетизиращо стреч фолио – Притежава изклчителна разтегливост,здравина и залепяне. Подходящо за укрепване на палети, опаковане на кашони и други пратки. Осигурява сигурност при транспортирането. Предпазва от прах и вода.
  • Хранително стреч фолио – Хранителното PVC стреч фолио предпазва и съхранява вашите изделия. Фолиото запазва топлината, изолира и запазва аромата на продуктите. Използва се за опаковането на продукти като: пресни плодове, зеленчуци, месо, риба и други. Правилното съхранение на продуктите е важно за техния вид.
  • Алуминиево фолио – Защитава опакованите храни и предотвратява развалянето им. Устойчево на много високи температури при готвене. Безвредно за хранителни продукти , като запазва техните вкусове и аромати.
  • Аеропласт (аерофолио) – Перфектен опаковъчен материал за предпазване на чупливи предмети от надраскване, влага и прах. Фолиото е здраво, водоустойчиво , изолиращо и леко, подходящо за опаковането на всякакви предмети.
  • Винил кристал – Подходящ за ветроупорни завеси, ветрозащитни прегади, прозрачни врати и други. Притежава отлична гъвкавост и перфектна видимост. Ползва се за ограждане на беседки, навеси, чадъри, парници, оранжерии, градини, тераси, балкони, веранди. Не се напуква , не пожълтява и се почиства бързо.
  • Покривен найлон – Подходящ за покриване на подове, мебели, прозорци и врати при боядисване и ремонти. Защитава от прах, боя, влага, намокряния и мръсотия.
  • Сигнални ленти – За обозначаване и сигнализация на опасни участъци, обществени сгради, спортни зали, училища , офиси, производствени халета, складове. Лентата е устойчива на атмосферни условия.

Go to Top