Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Мокрите кърпи са многофункционални и практични аксесоари, които предлагат множество предимства за лична хигиена, фитнес и развлекателни дейности. Тези кърпи, често изработени от силно абсорбиращи материали като микрофибър или памук, са предназначени да задържат влагата, което ги прави идеални за различни цели.

Независимо дали сте във фитнеса, спа центъра или плажа, мокрите кърпи осигуряват мигновено освежаване и охлаждане. Те могат да се използват за изтриване на потта, охлаждане на тялото и подмладяване след физическа активност. Задържането на влага на мокрите кърпи помага да се запази тяхната прохлада за по-дълги периоди, подобрявайки цялостното изживяване.

Мокрите кърпи също са популярни в процедурите за красота и грижа за кожата. Те могат да се използват за нежно почистване на лицето, премахване на грим или успокояване на кожата. Влажната текстура на тези кърпи добавя допълнително ниво на комфорт и ефективност към ежедневния ви режим на грижа за кожата.

За родители и възпитатели мокрите кърпи са удобно и хигиенично решение за бързо почистване и освежаване на децата. Те могат да се използват за избърсване на мръсотия, лепкави ръце или разливи, осигурявайки практична и преносима опция за почистване в движение.

Мокрите кърпи също са удобни по време на пътуване и приключения на открито. Те предлагат освежаващо избърсване при горещи и влажни условия, осигурявайки незабавно облекчение от топлина и пот. Те могат да се използват за къмпинг, туризъм или всякаква дейност на открито, където достъпът до вода е ограничен.

Изберете мокри кърпи заради тяхната гъвкавост, удобство и освежаващи качества. Включете ги в ежедневието си, спортни дейности или основни неща за пътуване, за да изпитате техните охлаждащи и почистващи ползи. Останете освежени и чисти, където и да отидете с тези незаменими мокри кърпи.

Go to Top