Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Целофановите BOPP 20 микрона пликове намират широко приложение в множество индустрии. Най-известните сред тях са хранително-вкусовата, текстилната, козметичната, леката и други. Сам по себе си целофанът е здрав, гъвкав материал, изключително непромокаем и издръжлив на температурни амплитуди. За разлика от полиетиленовите пликове, целофановите не са еластични, което ги прави трудни за разкъсване. Поради химичният си състав и свойството влагонепропускливост, те са идеални за опаковане на храни и на други продукти, които са чувствителни към вода.

Целофанът  е изключително податлив на физична обработка и може да приеме всевъзможни форми и размери. Обикновените целофанови пликове, например, са идеални за опаковане на различни тестени изделия. Тези, които са с лепенка се затварят сами и са перфектни за опаковане на дрехи и други подобни продукти. Пликовете за щендер са подходящи за окачване на малки изделия като мартеници, гривни и прочие. Тези с микроперфорация, позволяват на опакования продукт да „диша“, което ги прави изключително приложими за затваряне на плодове и зеленчуци. Целофановите пликове с печат предлагат на потребителя опаковки, което служат и за маркетингови цели, а пък форматите (целофанови листове), със и без печат, са подходящи за опаковане на подаръци например.

За всеки различен случай, целофанът е склонен да бъде произведен и в различни дебелини. За леки продукти, без остри ръбове, най-предпочината дебелина е 20 микрона. За вече по-тежки или „остри“ продукти, дебелината може да се увеличи, стигайки до 25, 30 ,35 микрона и нагоре.

Тук, при нас, вие може да изберете от вече наличните продукти, а ако те не ви вършат работа може да направите запитване или заявка на посочените контакти в раздел „контакти“.

Go to Top