Безплатна доставка над 150лв.

* Безплатната доставка няма да е валидна, ако в количката Ви има включен продукт с етикет “извънгабаритен продукт

Свински (миши) опашки

Пластмасовите скоби/Свински (миши) опашки са универсални решения за закрепване, използвани в широк спектър от приложения. Тези удобни инструменти са проектирани да държат и организират сигурно кабели, проводници, маркучи и други предмети, осигурявайки ефективно и подредено управление на кабелите.

Изработени от издръжливи найлонови или пластмасови материали, кабелните връзки предлагат здравина и надеждност. Предлагат се в различни дължини, ширини и якост на опън, за да отговарят на различни нужди и приложения. Самозаключващият механизъм на кабелните връзки позволява бърз и лесен монтаж, осигурявайки сигурно захващане без необходимост от допълнителни инструменти.

Едно от основните приложения на кабелните връзки е в електрическите инсталации и окабеляване. Те се използват за свързване и закрепване на кабели, предотвратявайки оплитането, намалявайки безпорядъка и насърчавайки безопасността. Кабелните връзки също се използват често в автомобилната, строителната и производствената промишленост за осигуряване и организиране на проводници, маркучи и компоненти.

Гъвкавостта на свинските опашки се простира отвъд управлението на кабелите. Те често се използват за опаковане, градинарство, проекти „Направи си сам“ и дори изкуства и занаяти. От осигуряване на растения до създаване на временни конструкции, те предлагат практично и гъвкаво решение.

Пластмасовите скоби са проектирани да издържат на различни условия на околната среда. Те са устойчиви на UV лъчи, химикали и температурни амплитуди, като осигуряват дълготрайна работа както на закрито, така и на открито.

Със своята ниска цена и лекота на използване, кабелните връзки осигуряват рентабилно и ефикасно решение за организиране и осигуряване на елементи в широк спектър от индустрии и настройки. Тяхната гъвкавост, издръжливост и удобство ги правят популярен избор както за професионалисти, така и за ентусиасти „направи си сам“.

Go to Top